Friday, March 13, 2020 3:00 pm - 4:30 pm
Bètaplein 28, Leiden Lammenschans

Technolab Leiden verhuist naar een nieuwe locatie: Bètaplein 28. Het gebouw van het DaVinci VMBO Lammenschans wordt de nieuwe hotspot voor techniekonderwijs in de regio. Kom je ook op vrijdag 13 maart van 16.00 uur tot 17.30 uur om als eerste op de nieuwe plek te zijn en dit bijzondere moment met ons te vieren in het kader van Sterk Techniek Onderwijs? https://www.technolableiden.nl/nieuws/sterk-techniekonderwijs/

Programma

15.45 uur inloop en bezichtigen resultaten workshop 'hubots'. Robotica, microbiologie of satellieten, waarom zou je daar pas iets over leren wanneer je gaat studeren? Op vrijdagmiddag 13 maart van 13 tot 15 uur vindt er een bijzondere workshop plaats. Vier groepen gaan tegelijkertijd aan de slag: groep 8b van de Josephschool, de techniekklas van Juf Angela van het VMBO DaVinci, een groep van het REA college en een groep onderwijsassistenten van MBO Rijnland. Hoe zien de beroepen van de toekomst eruit, waarbij mens en robot samenwerken?

16.00 uur welkomstwoord Ben Schippers en Ivor Bergsma

16.10 uur première van de korte film ‘Ontdek dat je het kan’ 

16.15 uur officiële opening door wethouder onderwijs Paul Dirkse 

16.30 uur ruimte en activiteiten verkennen met een hapje en drankje

17.30 uur einde 

Oppas regelen hoeft niet, kinderen zijn van harte welkom. Je kunt je aanmelden bij annette@technolableiden.nl. Geef even aan met wie je komt en hoe oud de kinderen zijn.

Like (1)
Loading...
1
There are no new feeds to view at this time.